Etropole.info

Новини за Етрополе

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Начало Новини Местни новини Етрополецът Кристиян Григоров ще участва на финала на ВИП Брадър

Етрополецът Кристиян Григоров ще участва на финала на ВИП Брадър

На 30 април незрящият Кристиян се превърна в най-голямата звезда на ВИП Брадър, излизайки на сцената да спаси от елиминация своя любим съквартирант Део. Петнадесетгодишният етрополец накара хиляди хора да отворят сърцата си за доброто и помогна да се съберат повече от 123 000 лв. от есемси за лечението на деца с увредено зрение. Той бе поканен да вземе участие на финала на шоуто на 10 май. Ето  какво разказа самият Кристиян специално за Етрополе.инфо:

 


 

Напоследък много се писа и обсъжда тазгодишното благотворително издание на Вип Брадър по Нова телевизия. Вниманието на медиите бе привлечено от големия брой есемеси за благотоворителната инициатива. Моят интерес също беше привлечен и аз реших да дам своя принос, когато дойде ред на каузата за подпомагане на незрящи деца. 
Последният ден на април бях поканен лично от продуцента на един от съквартирантите в къщата -Део на живо да подкрепя каузата. С удоволствие приех поканата и отидох, защото съм голям фен на Део, а и много ми се искаше да подкрепя тази кампания.

 

След пристигането ни в Нови Хан, където се намира Вип къщата, най-напред бях посрещнат от Жоро Тошев. Веднага след това бях обграден от десетки известни личности, сред които Ники Кънчев, Сашо Диков, Дичо, Камелия и др. Увлечени от приятни разговори, ние дори пропуснахме репетицията. Изключително ми бе приятно да си разменим с тези хора координати, автографи и остроумни шеги. Точно в 20 часа, когато започна шоуто, ме скриха в една малка стаичка, за да бъда голямата изненада за нищо неподозиращия Део. Най-сетне настъпи дългоочаквания момент и аз бях качен на сцената. Там сред бурните аплаози и приветствия на публиката казах няколко думи в подкрепа на каузата и изпях песента „Пътувам” в дует с Дичо. През цялото време бях доста притеснен и смутен и с вълнение чувах как Ники Кънчев обявява скоростното нарастване на дарителската сметка от есемеси. Следваше кратка пауза за реклами. През това време всички ме наобиколиха и започнаха да ме поздравяват за доброто представяне. Никой не искаше да слизам от сцената. Всеки желаеше да чуе поне още едно мое изпълнение. Аз и моите родители реагирахме веднага като предложихме още една песен, която предварително си бях подготвил за всеки случай. Това бе песента „Като стара икона” на дует „Шик”. Жоро Тошев с радост се съгласи като каза, че тя е изключително подходяща за случая. Део, който се бе разплакал на сцената, също я одобри и ме поздрави за отличното представяне до момента. С него разговаряхме също за наши общи познати от училището за деца с нарушено зрение „Луи Брайл” в София.

След антракта за втори път запях пред публиката като поздравих всички незрящи. Стана ясно, че събраната до момента обща сума от дарителски смс-и е надхвърлила милион и продължава да расте със всяка секунда. Това, което бе най-вълнуващо за мен през тази вечер, бе да изпея песента на любимата ми група „Сигнал” „Липсваш ми” заедно с Данчо и Лора Караджови, Дичо, Део и цялата публика. Бях много щастлив и доволен, че Жоро Тошев реши да покани на сцената и моите родители, които също призоваха хората да станат съпричастни към проблемите на децата с нарушено зрение.

 
Когато приключи ток шоуто на Део ние радостни се прибрахме в Етрополе. Изненадите не свършиха до тук. През следващите дни стотици хора ми се обаждаха по телефона или ме посещаваха у дома, за да изразят своето възхищение и своята подкрепа за мен. Журналисти от най-четените вестници като „24 часа”, „Труд”, „Стандарт”, „Уикенд”, „Телграф” ме потърсиха за интервю и публикуваха обширни статии за мен. Особено съм щастлив, че в. „24 часа” отпечата цялата първа глава от моя нов роман „Хог и неговата банда”. Невероятна изненада за мен и моето семейство бе да разберем на живо от ефира на Нова телевизия, че бизнесменът Христо Томов ми подарява апратамен в комплекс „Райски кът” в град Пловдив. Водещият Ники Кънчев съобщи, че ме очакват на големия финал на Вип Брадър на 10 май, за да подкрепя отново своя фаворит Део и разбира се благородната кауза на съквартирантите.


Всичко това за мен бе невероятно преживяване. Чувствам се страхотно през тези последни дни да бъда център на внимание и да участвам в такава невиждана до сега благотворителна кампания. Щастлив съм, че успях да допринеса за събирането на над 123 000 за деца с увреждания, защото те наистина имат нужда от тях. Сега съм се съсредоточил върху подготовката за участието си в неделя и се надявам то да бъде също толкова успешно за каузата.

Посещения: 3463
Коментара (2)add comment
chovek: ...
Браво, Крис! Ти си гордост за Етрополе!
1

съобщи за обида
гласувай против
гласувай за
21:25 09-05-2009
Гласове: +7
Недко и Виолета Господинови: ...
Браво Кристияне! Ти си гордост за твоят красив град Етрополе и достоен негов представител! Живели сме в Етрополе, гледали сме те на сцена и не спираме да ти се възхищаваме! От сърце ти желаем здраве и бъдещи успехи!
2

съобщи за обида
гласувай против
гласувай за
23:16 10-05-2009
Гласове: +2

Напиши коментар
Тази тема е заключена. Не може да пуснете коментар.

busy