Etropole.info

Новини за Етрополе

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Начало Новини Местни новини БСП Етрополе отбеляза Деня на народните будители

БСП Етрополе отбеляза Деня на народните будители

Днес, от 14.00 часа се проведе честване по повод Деня на народните будители, което бе организирано от ОбС на БСП – Етрополе. Пред паметника на Христо Ясенов се бяха събрали членове, симпатизанти, хора уважаващи Деня на народните будители.

Официални гости на събитието бяха:  г-жа Корнелия Нинова-народен представител в 43-то народно събрание, г-н Пенчо Геров – избран за 4-ти мандат - Кмет на най-желаната Община – Чавдар и г-н Ангел Геров – новият кмет на община Пирдоп.

Г-н Пенчо Геров даде своята подкрепа за инж. Владимир Александров: „Казват, че съм сполучлив кмет и сигурно е така, след като съм оценен от медиите и най-вече от хората в селото, в което аз живея. Аз съм добър кмет, защото работех дълго време в едно промишлено предприятие. Там се научих да ръководя. Затова днес ви призовавам да гласувате за вашия кмет, защото съм сигурен, че има вече набран опит. Той може и знае как да се ръководи един град.”

Г-жа Корнелия Нинова поздрави гражданите на Етрополе с предстоящия празник – Деня на народните будители и също изрази своята подкрепа за инж. Александров – „Владимир Александров е един човек, който има идеи, виждания и възможности да работи за добруването на Община Етрополе. Затова съм тук да подкрепя него, общинската организация и вас, които го следвате.  На първия тур вие постигнахте невероятен успех.”

Инж. Владимир Александров отправи своето заключително обръщение към етрополската общественост: „Искам да Ви благодаря за подкрепата, която ми оказахте на първи тур. Измина една тежка кампания, един месец, в който БСП показа характер. Партията извади най-ценното и това е достойнството, което се надявам да продължи в Етрополе. На първи ноември, в Деня на народните будители се надявам Етрополе да направи по-добрия избор…. Последният месец беше битка за Етрополе, за достойнството ни, за семействата ни. Затова да бъдем свободни да говорим и да бъдем чути. Предизборната ни кампания показа, че Етрополе ще бъде чуто. Дори и да загубим кметските избори, няма да се предадем и ще бъдем тепърва чути. Набрахме голяма инерция и няма кой да ни спре”,  категоричен бе Александров.

Александров благодари на г-жа Нинова, на баща и син Геров за подкрепата, партийната организация, членове, симпатизанти и всички, които застанаха зад кандидатурата му.

Венец и цветя бяха поднесени пред Паметника на Христо Ясенов и Тодор Пеев

Посещения: 441
Коментара (0)add comment

Напиши коментар
Тази тема е заключена. Не може да пуснете коментар.

busy